Есенен сезон на НОВА

 Есенен сезон на НОВА

Лора Крумова отново в телевизионния ефир с „На фокус с Лора Крумова“

Хитови български сериали, екстремен риалити формат, впечатляващи шоу програми и любими предавания очакват зрителите на НОВА тази есен.
Сред акцентите на медията в праймтайм са драматичната поредица „Пътят на честта“, криминалната драма „Братя“ и семейната комедия All Inclusive. С положителни емоции и много изненади ефирът ще бъде превзет от атрактивното риалити „Игри на волята: България“, мистериозното шоу „Маскираният певец“ и забавлението в оригиналния формат „Забраненото шоу на Рачков“.
Завладяващ сюжет, нови герои и непредсказуеми ситуации очакват публиката в продължението на „Пътят на честта“ от 14 септември. Към звездния каст на сериала се присъединяват Койна Русева, Орлин Павлов и Деян Донков, които ще преобърнат събитията във втория сезон на сериала, предизвиквайки буря от емоции. Криминалната драма „Братя“ ще се завърне на 6 септември. с драматичен обрат в действието, опасни каскади и заплетени разследвания на хладнокръвни престъпления. Христо Шопов ще влезе в ролята на един от най-провокативните и смразяващи образи. Любимите фамилии Чобанови и Сиромашки от семейната комедия All Inclusive потеглят към слънчева Албена за своята четвърта щура ваканция на 17 септември.
Под погледа на водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев започваха оспорваните битки на смелите участници в „Игри на волята: България“. Герасим Георгиев-Геро и неговият нов екранен партньор – актьорът Краси Радков – ще дадат старт на „Маскираният певец“ на 11 септември, когато новите 14 загадъчни маски ще превърнат зрителите в детективи за трета поредна година. „Забраненото шоу на Рачков“ ще се завърнев ефира на 12 септември. Димитър Рачков ще бъде в компанията на Рафи Бохосян и бенда „Найс ту Митю“, както и на танцьорите от Funky Monkeys.
Авторското седмично предаване „На фокус с Лора Крумова“ ще направи своя дебют в телевизионния едир на 12 септември със запазена територия за качествена журналистика всяка неделя. А следобедните часове през работната седмица отново са за „Пресечна точка“ – форматът, който от днес ще продължи да предлага разширен коментар на важните теми от деня.
В есенната програмна схема „Карай направо“ с Диана Найденова се завърна в събота, а „Темата на NOVA“ отново може да бъде проследена всяка неделя.
Любимото лайфстайл предаване на българките „На кафе“ ще бъде в ефира на медията отново от днес с Гала, нови интересни рубрики и отлично настроение. През новия сезон зрителите ще бъдат в компанията още на Милица Гладнишка, Ромина Тасевска и Илиян Любомиров, които ще влязат в нова роля в предаването. Обичаната телевизионна игра с забавните семейства и чаровния водещ Цветомир Иванов „Семейни войни“ ще продължи да забавлява зрителите с нови епизоди от 13 септември. Новите оспорвани казуси в съдебното риалити „Съдебен спор“ могат да бъдат проследени всяка събота и неделя
Водещите на „Здравей, България“ Мира Иванова и Виктор Николаев ще предложат нова рубрика на зрителите – „Новите известни“. През новия телевизионен сезон уикенд форматът „Събуди се“ с водеща Марина Цекова ще продължи да представя и анализира събитията в края на седмицата, а авторските рубрики в предаването ще разкажат още интересни истории.

Велин Манов

Подобни публикации