Задава се „Светът на здравето“ с д-р Неделя Щонова

 Задава се „Светът на здравето“ с д-р Неделя Щонова

В унисон с търсенето на здравословен баланс в личен и обществен план и повишения интерес към личното здраве в телевизионния ефир се задава ново предаване за здравна култура – „Светът на здравето“ с водеща д-р Неделя Щонова.
Специалист невролог с дългогодишна практика д-р Щонова ще продължи да информира зрителите за здравните теми, които ги вълнуват, с помощта на доказани експерти. Неделя не спира да печели признание както от верните си почитатели, така и от доказани специалисти, като само преди дни бе удостоена с две награди от БЛС (Български лекарски съюз) и Southeast European Medical Forum.
„Светът на здравето“ е образователно предаване за проактивна здравна култура. Основната му цел е да насърчава здравословния начин на живот с цел хармония, щастие, дълголетие и благоденствие. В предаването Неделя ще среща зрителите с най-добрите здравни специалисти в България и по света и ще разказва невероятни лични истории на хора, преборили тежки диагнози и събудили в себе си цялата сила на човешката психика.
Предаването си поставя за задача да наложи нови стандарти в съвременната здравна журналистика, базирани на научни факти, които да вдъхновяват зрителите да осъзнаят потенциала и психичната сила на дисциплинирания ум. Новото предаване ще включва и специални рубрики за физически упражнения, здравословно хранене и поддържане на емоционален баланс по пътя към истинското щастие.
Водещата д-р Щонова ще дава актуална информация за най-новите и авангардни постижения в областта на съвременната медицина и терапия. Неделя ще информира зрителите и за множество работещи подходи и принципи на здравословно хранене, двигателна активност, философия и начин на живот.
„Светът на здравето“ ще започне на 9 октомври и ще се излъчва всяка неделя по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации