Започва българско индустриално изложение

 Започва българско индустриално изложение

От днес София ще се превърне в пресечна точка за всеки с интерес в индустриалните машини и технологии. Запова 4-дневното индустриално бизнес изложение MachTech & InnoTech.
Над 130 изложители от България, Чехия, Австрия, Турция, Италия, Германия, Китай и Румъния се включват в ключовия за страната ни и Източна Европа формат. Върху 10 000 кв.м. те ще видим достиженията на стотици брандове при индустриалните роботи, машини, софтуери, 3D технологии и други. Сред представените марки са Trumpf, Mazak, Fanuc, Haas, Karmet, Bodor, KUKA, Messer, Siemens. „Ще има колективни участия на австрийски и чешки фирми“, информират организаторите.
В излложението ще се представят металорежещи и обработващи машини, машинно проектиране и машини за термообработка и заваряване, лазерни технологии, хидравлика и пневматика. Вниманието се съсредочава върху софтуера и индустриалните мрежи, 3D технологиите, системите за автоматизация, електрониката, роботиката и проектирането. В залите ще „присъстват“ адаптивни роботи за оптимизиране на вътрешната логистика. Колаборативни роботи ще демонстрират способностите си за работа в производства с тежки условия. Роботизирани специалисти ще покажат тенденциите при заваряването, а 3D технологиите ще демонстрират предимствата си за създаване на функционални решения за електронни компоненти, машиностроене, дигитална стоматология, образование и други. Акцент са и защитата на здравето и здравословната работна среда, индустриалната аспирация, металообработващи машини с ЦПУ, двигатели от последно поколение и други.
Образованието е акцентът на Международна конференция на тема „Нови умения и изисквания в образованието и квалификацията на кадрите в условията на дигитализацията на фирмите от машиностроителния сектор“.
Изложението ще продължи до 17 септември в Интер Експо Център.

Велин Манов

Подобни публикации