Започва голямото търсене на таланти

 Започва голямото търсене на таланти

Осмият сезон на „България търси талант“ ще предложи много изненади, смях, сълзи, забавление и истинско изумлени.
Новосформираното жури – Катерина Евро, Евелин Костова, Николаос Цитиридис и професор Тодор Кантарджиев е наострило всичките си сетива за голямото търсене на таланти.
Пълна палитра от емоции и най-неочаквани таланти ще предизвикат журито да се впусне в шеметно натискане на бутони от всички цветове, още в специалното издание. Един от талантите толкова силно ще успее да развълнува четиримата, че ще бъде натиснат и първият Златен бутон. Изключителни, смели, провокативни, вдъхновяващи, красиви, енергични и фантастични ще са талантите не само в специалното издание на шоуто, а и през целия сезон. Началото ще бъде дадено от грандиозен, ефектен, музикално-танцувален поздрав, с участието на колоритни участници и от изминали сезони, а доброто настроение ще залее всички още с първите минути.
В епизода ще бъде демонстриран уникален талант, какъвто едва ли някой подозира, че съществува и той ще предизвика пълно изумление у всички. По същия начин ще въздействат на публиката и двама влюбени, които ще изпълнят за първи път заедно изящен, красив и спиращ дъха номер – олицетворение на любовта помежду им. С неочаквани таланти ще блеснат още – млад красавец, сериозен музикант на крехка възраст, анонимен участник, с който само професор Кантарджиев ще установи контакт, младежи с кауза от клуб по паркур и много други. Котка на сцената, с артистичното име Моцарт, ще разтопи котколюбеца в журито – Николаос Цитиридис, а професор Кантарджиев ще получи неочакван урок по гайда.
Наградата от 50 хиляди лева и титлата „Талант на България“ очакват своя нов притежател. Водещи на шоуто ще бъдат Александър Кадиев и Даниел Петканов, а дигиталните епизоди отново ще води Крис Захариев.
Специалният епизод на „България търси талант“ ще бъде на 14 февруари, а шоуто ще продължи да се излъчва всяка неделя по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации