Започнаха снимките на втория сезон на „Пътят на честта“

 Започнаха снимките на втория сезон на „Пътят на честта“

Ивайло Захариев

Хитовият сериал „Пътят на честта“ се завръща тази есен с втори сезон.
Трима от най-известните български режисьори – Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги започнаха снимките на продължението на драматичната поредица. Силвия Петкова и Ивайло Захариев отново ще бъдат главни действащи лица. Заплетената история и непредвидимите обрати ще бъдат отново дело на творческия тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева.
„Във втория сезон ще насочим вниманието си към това, което се случва в подземния свят, добавяйки нови елементи на криминален сериал. Със сигурност много хора отново ще преоткрият себе си в него, но в едни в различни и по-крайни аспекти.“, сподели актрисата Силвия Петкова. Ивайло Захариев добави, че „във втория сезон предизвикателствата за героите също ще се съвсем различни. В новите епизоди моят герой ще бъде по-мъдър за нещата, които има да преживее и разкаже“.
Зрителите могат да си припомнят как започнаха драматичните събития в „Пътят на честта“ всеки делничен ден от 12 юли по НОВА, а в понеделник и петък ще бъдат излъчвани двойни епизоди.

Велин Манов

Подобни публикации