Започнаха снимките на „Игри на волята: България“

 Започнаха снимките на „Игри на волята: България“

Започнаха снимките на четвъртия сезон на атрактивното риалити предаване „Игри на волята: България“.
Първите заснети кадри по традиция разкриват красотата на българското Черноморие в близост до Царево. Водещи и тази година са актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които отново ще преведат участниците през битките и ще проследят техните взаимоотношения. Те обещаха на зрителите изключителен каст и още по-трудни игри на Арената, която в този момент очаква новите участници за първата им битка.
„Тази година подборът на участниците е феноменален! Бих казала даже, че всичките са нечовеци! Говорим за страхотна физическа подготовка, а голяма част от тях са и професионални спортисти. Още на кастингите показаха невероятна воля и физическа устойчивост. Доста любопитно също така е, че ако съберем всичките им медали от спортни състезания, бройката ще надхвърля няколко хиляди“, разказа Ралица за новите участници в предаването, които ще се борят за голямата награда и ще изпитат волята си до краен предел.
В четвъртия сезон на „Игри на волята: България“ Димо отново ще влезе в ролята на коментатор на Арената в зрелищните и оспорвани битки, през които ще преминат участниците. “Определено този сезон сме подготвили нещо невероятно. Игрите са много мащабни, изпипани до последния детайл и разбира се, направени така, че да успеят да затруднят невероятните ни участници. Много са комплексни и сложни и изискват различни умения, така че съм сигурен, че битката за победата ще е повече от оспорвана”, сподели той.
Четвъртият сезон „Игри на волята: България“ ще се излъчва от септември по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации