Звездно участие на „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“

 Звездно участие на „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“

Носители на 7 олимпийски, 23 световни, 14 европейски и 30 национални медала участват в звездния отбор, който и тази година ще поведе „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“, за да вдъхнови всички фенове на активния живот.
Олимпийският медалист и многократен световен и европейски шампион Йордан Йовчев, волейболният национал и носител на световни и европейски купи Евгени Иванов-Пушката, многократните национални и балкански шампиони от волейболен клуб „Марица“, олимпийската медалистка и многократна шампионка по художествена гимнастика и треньор на българския ансамбъл Михаела Маевска и още едно от златните момичета, което ще пристигне специално за деня на активността във Варна, Маруся Иванова, Алфредо Торес и Део са само част от имената, които ще участват активно през целия ден на 30 юли в лятното издание на „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ във Варна.
„Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ подготвя амбициозна целодневна програма. Още в 10 часа Севастопол ще се превърне в танцова арена, където Алфредо Торес и Михаела Маевска ще вдигнат градуса на настроението под латино ритмите и с танцов марш ще поемат към южния плаж. Запалените фенове на ходенето и велолюбителите ще бъдат посрещнати на входа на Морската градина от Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Маруся Иванова и Волейболен клуб „Марица“, за да се присъединят към шествието до Южен плаж Варна, където денят започва с йога от The Secret studio, спортни игри и забавления за деца със спортен клуб Тангра и лични консултации за добра хидратация от професионалния нутриционист на Несле Николета Тупита, за да продължи с танцови предизвикателства на плажа от 10 водещи варненски танцови клуба, спортни активности за всички възрасти с над 10 спортни клуба от Варна, плажен тенис със спортен клуб Beach Tennis Bulgaria, открит урок по укрепваща гимнастика с Маруся Иванова и урок по първа помощ от Българския червен кръст.
Истински горещо ще стане в следобедните часове на волейболните игрища на Южния плаж, където Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Волейболен клуб „Марица“, Михаела Маевска и Алфредо Торес ще открият традиционния волейболен турнир с демонстрационен „Мач на звездите“.

Велин Манов

Подобни публикации