Иван Радуловски с „Песен за теб“

Новата балада „Песен за теб“ на Иван Радуловски е посветена на любовта. Тя изповядва безсилието на твореца. Онова чувство, в което един музикант не може да направи нищо друго, за да си върне любовта, освен да напише песен.
Изпълнителят за пореден път доказва, че може да си модерен, без да си комерсиален. Не случайно той избира нея за пилотна към предстоящ албум, защото освен виртуозен в музикално отношение, сингълът описва всяка следваща песен на изпълнителя.
Видеоклипът е създаден от режисьора Любомир Сергеев, с когото Радуловски работи за втори път след „Не си до мен“. Мелодията е „стоплена“ от майсторския сакофон на Светлин Къслев, а сценарната история е разказана със завладяващото присъствие на модела Ваня Билева. По традиция Иван Радуловски, освен автор на музиката и текста, влиза и в главната роля на видеото, създадено като мини филм без край,. също като една истинска любов.
За пръв път „Песен за теб“ ще бъде представена на живо на 5 ноември, по време на фестивала „От другата страна на дъската“ в „София лайв клуб“.

Велин Манов

Подобни публикации