Игнатова и Балабанов ще водят „Звездите в нас“

 Игнатова и Балабанов ще водят „Звездите в нас“

Мария Игнатова и Ненчо Балабанов са водещите на най-новия музикален формат в ефира „Звездите в нас“, който ще започне през септември в телевизионния ефир. Двамата любимци на зрителите ще дадат начало на епичната имитаторска битка, в която ще се впуснат 90 участници, разпределени в 30 отбора, а с голямата награда от 50 000 лева ще си тръгне един единствен претендент.
„Аз много дълго време чаках нещо, което да събуди любопитството ми. Много ми е интересно какво ще стане, нямам търпение да започнем шоуто. Всички 90 участници са добри. А най-любопитното за мен е това, че макар да са в отбори, всеки ще се стреми да изпъкне, защото голямата награда ще спечели само един“, каза Мария Игнатова.
Екранният ѝ партньор Ненчо Балабанов също разкри вълнението си от старта на новия формат и допълни: „Ролята на водещите е да бъдат балансьори и да вдъхват кураж и доверие на тези хора, които ще излязат за първи път на голяма сцена на такова шоу и в такъв формат. Всеки един е мечтал да блесне със скрит талант. Много от тях са се изявявали пред близки и роднини, но сега ще имат шанс да излязат и пред зрители и публика. Имитацията е в основата на всичко, а всеки участник ще влезе единствено в един образ през целия сезон, и то образ, който цял живот е бил негов идол.“
В „Звездите в нас“ 30 отбора ще влязат в музикална имитаторска битка. Всеки отбор ще има задачата да се превъплъти в образа на една любима звезда до края на сезона на предаването, пред очите на зрителите. Участниците са избрани след тежък кастинг и не е задължително да бъдат професионални певци или артисти. Изпълненията им на сцената по пътя към голямата награда ще бъдат оценявани от бляскаво жури, а разнообразието от звездни образи за имитация ще е голямо – от най-обичаните български изпълнители до световни величия.
Продуцент на „Звездите в нас“ е Магърдич Халваджиян, а предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати Starstruck. Първият сезон на шоуто започва по ITV началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят.
„Звездите в нас“ ще се излъчва от септември по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации