„Игри на волята“ влиза в „Черешката на тортата“

 „Игри на волята“ влиза в „Черешката на тортата“

Броени дни преди началото на четвъртия сезон на „Игри на волята: България“ в телевизиония ефир, едни от най-запомнящите се участници от миналогодишното издание на атрактивното риалити ще превземат кулинарната арена в „Черешката на тортата“. Днес част от отбора стават Мани Ву Нанг Тъ, Паулина Горанов, Красима Кирова, Андрей Гридин и Неделчо Богданов. Колоритната компания е приготвила неочаквани ситуации, тайни съюзи и оспорвана надпревара, които няма да оставят зрителите безразлични.
Човекът, който мисли в картини – аниматорът Неделчо Богданов, няма да изневери на образа си на стратег и в „Черешката на тортата“. В понеделник повелителят на пъзелите ще се включи в кулинарната надпревара с готова тактика, която да му осигури победата в предаването. Концепцията за меню на домакина ще включва ефектни и вкусни ястия на достъпни цени, бюджетно питие и голяма доза ексцентричност.
Във вторник тежката артилерия ще извади големият победител от сезон 3 на „Игри на волята: България“ – ски бегачът Андрей Гридин. Атлетът ще покани компанията в уютния си дом и за разлика от Неделчо, ще избере различна стратегия – да ги срещне с вкусовете на родината му Казахстан. Менюто на домакина включва повече от любопитни компоненти като компот от облепиха и торта „мравуняк“. По време на вечерята старата вражда между Мани и Паулина ще се разпали с нова сила, а за финал Андрей ще провери дали гостите му са загубили тренинг след участието си в „Игри на волята: България“.
Момичето, което влиза в приключението с песен – Паулина Горанов, ще демонстрира завидни кулинарни умения в сряда. Тя е планирала уютна обстановка и уникални комбинации от вкусове и аромати. Паулина ще представи себе си и полските си корени с типични за родното й място рецепти като сладкиш „Карпатка“ и „борш с ушки“. В кухнята тя ще бъде перфекционист и ще обърне внимание на всеки един детайл, за да се чувстват гостите й максимално комфортно. За финал Паулина е подготвила магична музикална изненада, която ще предизвика сълзи в очите на неочакван участник.
В четвъртък провокативната Мани Ву Нанг Тъ ще се превърне в истински ураган в кухнята. Пиперливият език ще даде сериозна заявка за луксозно, модерно, бляскаво и богато многостепенно меню, което отговаря максимално на същността й. Мани ще се постарае да бъде най-добрия домакин за седмицата и с двете изненади, които е подготвила за гостите си.
Атрактивната Красима Кирова се втурва в кулинарно приключение със спортен дух и характер в петък. В кухнята тя ще приготви здравословно и изискано меню с морски дарове, допълнено от сладко изкушение, което всеки ще може да консумира без притеснения. Красима ще заложи на красивата визия на ястията и масата, а ведрото настроение няма да я напуска и за миг по време на готвенето. Вечерята ще бъде време за разбор на събитията през изминалата седмица и дръзки признания, а нежните подаръци на Красима ще поставят достоен финал на кулинарното предизвикателство.
Новият сезон на „Черешката на тортата“ започва днес, 29 август и ще се излъчва от понеделник до петък по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации