Известно е журито на „България търси талант“

 Известно е журито на „България търси талант“

Евелин Костова

Нетипичен и различен, но очаквано забавен и много весел съставът на журито на осмия сезон на „България търси талант“ вече е ясен.
Актрисите Евелин Костова и Катерина Евро са дамската част. Мъжете ще бъдат представени от професор Тодор Кантарджиев и водещия Николаос Цитиридис.
Евелин Костова стана известна със сериала „Съни Бийч“. Харизматична, енергична и широко усмихната, тя обещава да бъде много страстна, но и абсолютно безпристрастна в преценката си към всеки талант, който се изяви на сцената. Своето място в журито запазва не по-малко чаровната и със сигурност по-опитна на сцената и в живота Катерина Евро. Добре познат на цяла България, Тодор Кантарджиев се присъединява към шоуто извън служебните си задължения и популярната си обществена роля от последните месеци и години. С качествата на човек със скрит артистичен талант, невероятно чувство за хумор и професионална способност да погледне на нещата с усмивка и в най-тежките моменти, той се впуска в предизвикателството, за да допринесе към преобразяването на шоуто през новия сезон. С усет към забавното и смешното, с бърза мисъл и завиден интелект Кантарджиев ще бъде първи с остроумните отговори и коментари, но и с безпощадни критерии. Николаос Цитиридис, ще заеме четвъртия стол. Известен с комедийните си, музикални, литературни и още много други артистични заложби, той влиза със заявката да вдигне градуса на настроението.
„България търси талант“ е през пролетта на 2022 година по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации