Излезе саундтракът на сериалa „С река на сърцето“

 Излезе саундтракът на сериалa „С река на сърцето“

Виктор Стоянов и Антони Рикев

Броени часове преди големия финал на интригуващата семейна сага „С река на сърцето“ феновете на продукцията вече имат възможността да се насладят на саундтрака, написан специално за продукцията. Работата по въздействащата музика започва няколко месеца преди началото на снимките, а зад създаването ѝ стоят композиторът Виктор Стоянов, сценаристът Георги Тенев, както и професионален екип от музиканти. Всички те обединяват сили и вдъхновение, за да създадат общо 29 изцяло авторски песни. Всяко музикално произведение оставя своя следа в епизодите, допълва историята и предава емоцията на героите.
Композиторът Виктор Стоянов работи с музиканта, китарист и мултиинструменталист Антони Рикев и повечето от китарните партии в сериала са негови.
„Момичетата, на които бяха поверени изпълненията – Биляна, която е и един от сценаристите на сериала, Натали и Джеси Виденова, направиха чудеса по време на записите. Рядко виждам такава дисциплина, талант и професионализъм дори в утвърдени певци и артисти. За няколко дни те влязоха в студио, сблъскаха се със съвсем нов музикален и текстов материал и въпреки това се справиха изключително. Наситиха музиката и темите в сериала с емоции, импровизация и индивидуалност. Така музиката на „С река на сърцето“ има лице и теми, които се надявам зрителите да заобичат и да слушат дори и след финалните надписи“, коментира Виктор Стоянов.

Велин Манов

Подобни публикации