„Имаджин Драгънс“ подпомага Украйна

 „Имаджин Драгънс“ подпомага Украйна

Една от най-известните и обичани групи „Имаджин Драгънс“, става посланик на United24 – дарителската платформа, създадена от президента на Украйна Володимир Зеленски, с цел подпомагане на страната. Членовете на групата бяха официално представени като новия посланик. Носителите на награди „Грами“ ще помогнат на инициативата за набиране на средства за спешна медицинска помощ.
Фронтменът на бандата, която има силна връзка с украинската публика, Дан Ренолд каза по време на онлайн разговор със Зеленски: „Ние обичаме Украйна и искаме да помогнем по всякакъв възможен начин. Несправедливости като тази могат да бъдат победени само когато сме единни. Заставаме зад хората на Украйна и техния смел лидер. Ще работим с United24, за да създадем начини за повишаване на осведомеността и да осигурим нужните средства, докато войната приключи. Очакваме с нетърпение деня, когато ще отпразнуваме свободата, живота и музиката със силния народ на Украйна.”
Първият проект, който „Имаджин Драгънс“ ще подкрепи, е под егидата на Първата дама на Украйна. Със събраните средства ще бъдат закупени линейки, оборудвани с всичко необходимо. Групата се присъединява към легендарния футболист Андрий Шевченко, изключителната тенисистка Елина Свитолина и американския актьор Лийв Шрайбър.

Велин Манов

Подобни публикации