„Интелиджънт мюзик проджект“ ще представя България на „Евровизия“

 „Интелиджънт мюзик проджект“ ще представя България на „Евровизия“

„Интелиджънт мюзик проджект“ ще представя България на „Евровизия“ през 2022 година в италианския град Торино.
БНТ отново залага на вече доказаната успешна формула за публично-частно пратньорство. Зад проекта застава бизнесменът д-р Милен Врабевски, който приема „Евровизия“ за национална кауза и сам е написал музиката и текста на песента Intention („Намерение“). Фронтмен на групата е звездата от „Рейнбоу“ Рони Ромеро.
„Всяка година „Евровизия“ е причина за обединение на нацията. С оглед утвърждаващата се тенденция за завръщане на рок музиката, която следва да отбележа на европейската и световна сцена с нашите партньори от БНТ вярваме, че този международен, но в основата си напълно български проект, работещ изцяло за името на България по света, ще представи повече от успешно страната ни. Парчето, което направихме сега всъщност поставя въпроса за личната вътрешна борба на всеки един от нас с остарелите модели за вяра и поведение, които ни дърпат назад“, каза Милен Врабевски.
Проектът „Интелиджънт мюзик“ има вече 10 години опит, а в него са участвали истински рок-величия. Звездната шесторка, която ще развее българския флаг на сцената на „Евровизия:“ е Рони Ромеро, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов и Димитър Сираков.

Велин Манов

Подобни публикации