И бащите имат сърца

 И бащите имат сърца

„И бащите имат сърца“ е дебютният роман на Борислав Любомиров и е прочит на темите за семейството, детското развитие, родителството, отношенията между деца и родители, както и проблемите на децата в различни възрастови групи.
Книгата е написана не само от името на бащата, но и от името на децата, които имат нужда от баща. Главният герой Любомир Дончев има мечтания живот. Четири прекрасни деца, чудесна съпруга и доходоносна работа. Но нещата невинаги са такива, каквито изглеждат. Какво се крие зад фасадата на този перфектен живот? Какво ще се случи, когато проблемите се появяват един след друг, повличайки след себе си още и още, и всичко започне да се срива? Любомир ще бъде принуден да се изправи пред предизвикателството да се превърне в баща на собствените си деца и тепърва да ги опознае. Той за пръв път ще осъзнае какво е пропуснал заради своя работохолизъм и ще опита да поправи нещата, но дали вече не е късно?
Книгата разбива стереотипа за бащата, който не играе важна роля в отглеждането и възпитание на децата.
Борислав Любомиров от 9-годишен пише приказки, разкази, стихотворения и сценарии. Завършва „Предучилищна и начална училищна педагогика“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и това го подтиква да напише първия си роман.
„И бащите имат сърца“ се издава от „Ентусиаст“.

Велин Манов

Подобни публикации