Как да манифестираш

 Как да манифестираш

Манифестирането е духовна практика, прилагана по целия свят още от древността, която стана истински феномен в социалните мрежи през последните години.
Но наистина ли е възможно единствено с правилна нагласа и позитивно мислене да поемем по пътя към успеха и мечтания живот? Отговора на този въпрос дава новият наръчник „Как да манифестираш“ от британската психоложка Джил Такрей, който съдържа нагледни съвети и полезни практики, с чиято помощ да отключим позитивна промяна в живота си и да накараме Закона за привличането да работи в наша полза.
Сред страниците на този модерен, практичен и богато илюстриран наръчник читателите ще открият различни психологически, холистични и духовни похвати, които да им покажат как да бъдат архитекти на своите собствени мисли, чувства и действия – и следователно на целия си живот.
С помощта на дългогодишния си опит в сферата на психологията Джил Такрей обяснява по достъпен и увлекателен начин кои са най-големите грешки, които често допускаме в нагласата си към успеха и как те могат да бъдат причинители на повишени нива на тревожност и нервност.
Стъпка по стъпка „Как да манифестираш“ ще ви научи как да:
– излезете от рутината на живота, която ви пречи да разцъфвате и да се развивате;
– преосмислите целите си и да изградите работещ план за постигането им;
– обновите енергията и мотивацията си;
– използвате различни холистични практики като карти Таро, кристали и други;
– започнете на манифестирате осъзнато.
Джил Такрей оборва широко разпространеното мислене, че манифестирането е просто синоним на мечтаенето и обширно разглежда компонентите, върху които трябва да се фокусираме по пътя към успеха: визия, нагласа, намерение, енергия и най-важното от всички – действие. Предлагайки съвременни упражнения, в чийто център стоят древни практики и философски похвати, книгата предоставя на читателите практически подход, с който да посрещнат предизвикателствата в различни аспекти от живота – изграждането на кариера, романтичните връзки и опазването на баланса между работа и личен живот.
„Как да манифестираш“ се издава от „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации