Как да преживеем скандала

 Как да преживеем скандала

Дебютната историческа романтика „Как да преживеем скандала“ на Самара Париш разказва историята на едно скандално запознанство, след което нищо няма да е същото.
Лейди Амелия Крофтън цял живот е възпитавана така, че един ден да бъде перфектната херцогиня. Тя е диамант във висшето общество. Лидер в светските кръгове в Лондон. Може с лекота да организира най-зашеметяващия прием и да управлява огромно домакинство.
Всичко, за което някога е мечтала е само на крачка разстояние. Единственият ѝ проблем е, че херцог Уайлдфорд – благодорникът, за когото е сгодена още от дете, изобщо не бърза да се ожени за нея. Особено когато я заварва без придружител, с раздърпани дрехи и в компанията на друг мъж.
Едно голямо недоразумение заплашва да прерастне в истински скандал, а безупречната репутация на лейди Амелия е в сериозна опасност… За да запази честта си, тя ще трябва да се омъжи за напълно непознат мъж – без титла и без обноски. Бенедикт Астърли никога не си е представял, че едно добро дело ще промени живота му изцяло. Определено не е предполагал, че измръзналото момиче, което спасява от преобърната карета по време на снежна буря, съвсем скоро ще стане негова съпруга. И че ще се окаже богата и надута аристократка – всичко, което той най-много ненавижда. Хванати в капана на брак, който не желаят, Амелия и Бенедикт ще трябва да се намерят как да преживеят скандала, който може да им отнеме всичко, спечелено с толкова много труд – нейното място във висшето общество и неговия бизнес, който изкарва прехраната на много хора.
Изпъстрена с хумор, остроумие и страст, книгата е пищен разказ за любовта, по-силна от всички предразсъдъци.
Преводач на „Как да преживеем скандала“ е Рая Делчева. Издава „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации