Кампания на „Хайнекен“ за Европейското първенство по футбол

 Кампания на „Хайнекен“ за Европейското първенство по футбол

Позитивното съперничеството по време на Европейското първенство по футбол е в основата на новата дигитална игра на „Хайнекен“ – The Fan Rivalry.
Генералният бирен спонсор на футболните двубои дава възможност на феновете да спечелят страхотни награди, докато подкрепят любимия си отбор. „Футболът не е наполовина толкова интересен без съперници“, гласи посланието на кампанията, а насладата от съперничеството е начин да се отпразнува желанието на феновете да бъдат заедно с любимия си спорт, независимо от различията. Кампанията цели да изрази сплотения дух на първенството, като подчертава, че преживяването е най-пълно, когато е споделено.
За да бъде тръпката от проследяването на двубоите максимална, The Fan Rivalry предоставя възможност на запалянковците да гласуват за своя отбор при всяка футболна среща от първенството. Давайки глас за своя фаворит феновете трупат точки, с които могат да спечелят награди – хладилник, пълен с бира, два 65-инчови телевизора, 4 джаги и 8 надуваеми легла.
„Хайнекен“ радва феновете от цялата страна и с втората си Национална консуматорска промоция. Под капачките на лимитираната серия амбалажни бутилки от 500 мл се крие символът на първенството, който носи един от 202 000 кена, а уникалните кодове дават шанса за допълнителни 2021 футболни награди, сред които ваучери на стойност 1 000 лв. за техника, джаги, футболни топки, очила, чаши и охладители за кенове.

Велин Манов

Подобни публикации