Касови премиери по биТиВи Синема през август

 Касови премиери по биТиВи Синема през август

„Проклятието на плачещата жена“ и „Доктор Сън“

И през август биТиВи Синема ще зарадва зрителите с премиерни заглавия, касови хитове и тематични дни, посветени на любими актьори и поредици.
На 8 август зрителите ще могат да се насладят за пръв път в ефир на екшън драмата с Джон Траволта „Роден да побеждава“. В центъра на историята е ветеранът автомобилен състезател Сам Мънро (Траволта), който заедно със сина си преминава през различни предизвикателства, за да преодолее семейните и професионалните си конфликти.
Сред премиерните заглавия е и тоталният хит със Закари Леви „Шазам!“. Филмът, който ще бъде излъчен на 15 август, разказва за Били Батсън – обикновен младеж, който след срещата си с древен магьосник получава способността да се превръща в могъщ възрастен супергерой само с произнасяне на думата „Шазам!“.
На 22 август следва премиерата на драмата с Иън Маккелън и Хелън Мирън „Добрият лъжец“. Известният измамник Рой Кортни (Маккелън) се запознава в интернет с вдовицата Бети Маклиш (Мирън). Двамата се срещат и усещат взаимно привличане един към друг, но целта на Рой са нейните милиони. И докато Бети е готова на всичко за очарователния измамник, Рой започва да усеща, че изпитва чувства към нея. А това може да му изиграе лоша шега.
На 29 август ще се състои телевизионната премиера за България на приключенския екшън „Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин“. Филмът проследява събитията, развиващи се след „Отряд самоубийци“, разказани от самата Харли Куин (Марго Роби).
В „Синема Х“ също предстоят премиери на две от най-нашумелите заглавия в жанра през последните няколко години – „Проклятието на плачещата жена“ – на 13 август, и на „Доктор Сън“ – на 27 август.
По традиция биТиВи Синема ще зарадва зрителите и с тематични дни с любими поредици. Започва седмица, посветена на Дуейн Джонсън срещу Джейсън Стейтъм. От 9 до 13 август зрителите ще могат да се насладят петте части от поредицата „Умирай трудно“, а от 16 до 18 август – на епичната трилогия „Властелинът на пръстените“. От 23 до 27 август следват 5 дни с Роуън Аткинсън с филмите от поредиците за Мистър Бийн и Джони Инглиш.

Велин Манов

Подобни публикации