Касови филми през ноември по биТиВи Синема

 Касови филми през ноември по биТиВи Синема

Кадър от филма „Позвъняване от отвъдното“

И през този месец филмовият канал биТиВи Синема ще зарадва зрителите с премиерни заглавия, касови хитове и тематични дни с любими актьори и поредици.
На 7 ноември ще се състои телевизионната премиера за България на екшън трилъра с Меган Фокс „Опасна мисия“. Изкусителката ще влезе в ролята на Саманта О’Хара – ръководител на взвод войници в мисия за спасяване на заложници в отдалечен район на Африка. Нещата обаче се объркват и екипът се оказва без поддръжка и насочване, принуден да оцелява срещу местните въстаници.
На 12 ноември в рубрика „Синема Х“ премиерно за България ще бъде представен хорърът „Позвъняване от отвъдното“. В центъра на историята е семейство, което умира при изключително мистериозни обстоятелства. Джак – близък техен роднина, започва да получава телефонни обаждания от една от мъртвите – неговата племенница. Той не е сигурен дали става въпрос за дух, или вече не е с всичкия си, но се оказва, че съвсем не е луд и трябва да помогне на момичето да промени почти неизбежната си съдба.
Сред премиерните заглавия филмовият канал ще представи и продължението на „Честита смърт“ – „Честита нова смърт“. Ужасът, който ще бъде излъчен на 14 ноември., ще даде отговори на много от въпросите, които останаха мистерия, а новосъздадените смразяващи кръвта елементи ще създадат усещане за още по-ужасяващо присъствие.
На 21 ноември следва комедийната премиера „Вечеря за приятели“, разказваща за Моли, популярна актриса, която наскоро се е развела, и нейната най-добра приятелка лесбийка Аби, която пък е зарязана от гаджето си. Трите заедно с майката на Моли – Хелън, се събират с близки приятели и странни познати за една откачена, комична и направо катастрофална вечеря за Деня на благодарността.
На 28 ноември ще се състои премиерата за България на драмата с Ник Нолти и Мат Дилън „Глава, пълна с мед“, в която овдовял дядо, страдащ от Алцхаймер, тръгва на пътешествие заедно с внучката си. Синът на възрастния вдовец Амадеус не може да се грижи за него и планира да го остави в хоспис. 11-годишната му внучка обаче взима нещата в свои ръце и увещава дядо си да избягат на пътешествие в приказната Венеция, където той някога е предложил брак на баба ѝ.
На 29 ноември ще любителите на ужасите с акули ще бъдат зарадвани с филмов маратон, включващ трите хита „Мега звяр“, „Тъмна вълна“ и „Челюсти“. Филмовият канал е подготвил и специална селекция в късните съботни вечери в рубриката „Синема Х“ със заглавия като „Морган“ (5.11), „Не гасете светлините“ (19.11) и „Зелената стая“ (26.11).
От 8 до 13 ноември почитателите на Райън Гослинг ще могат да се насладят на 6 вечери с филмите „Тетрадката“ (8.11), „Убийство по учебник“ (9.11), „Оглупели от любов“ (10.11), „Пропукване“ (11.11), „Гангстерски отдел“ (12.11) и „Първият човек“ (13.11).

Велин Манов

Подобни публикации