Кастинги за „Гласът на България“

 Кастинги за „Гласът на България“

Един месец след грандиозния финал на осмия сезон на „Гласът на България“, започва записването за кастингите за следващото издание. Музикалното шоу се впуска в търсенето на нови вокални таланти за сезон 2022, а всеки желаещ да се запише може да го направи онлайн на glasat.btv.bg/casting.
Задължително условие за кандидатите е да са на възраст над 16 години. За да заявят своето желание за участие в девети сезон на шоуто, те трябва да попълнят формата за кандидатстване и да прикачат запис на свое видео и/или аудио изпълнение. Одобрените кандидати ще имат шанса да работят и да се учат от едни от най-големите музикални звезди у нас и да бъдат на една сцена с някои от най-добрите музиканти на България. Наградата от 50 хиляди лева и титлата „Гласът на България“ за 2022 година очакват своя притежател, а първата стъпка към тях е записването за кастингите.
„Гласът на България“ сбъдва мечти, а емоцията е неописуема“, казва Петя Панева, победителка в миналогодишното издание на формата. Тя съветва всеки, който обича музиката, да бъде смел и да следва сърцето си, воден от любовта си към нея и да не пропуска възможността да участва в това невероятно изживяване.

Велин Манов

Подобни публикации