Кауфланд с карта за по-удобно пазаруване

 Кауфланд с карта за по-удобно пазаруване

Кауфланд България въвежда Kaufland Card, която ще предоставя на клиентите различни предимства: седмични оферти, точки за лоялност, купони и игри с награди.
Програмата за лоялност на компанията започва с изключително атрактивни предложения, сред които свежи продукти за трапезата, за дома, за бебето и детето, за домашните любимци, козметика. В допълнение, всички регистрирали своята карта, ще могат да участват в специална игра за спечелването на седем автомобила.
Основните предимства, които картата предлага на своите потребители, са изгодни цени, седмични оферти, точки за лоялност и купони. Всеки неин притежател ще получава актуална информация за продукти, които са на промоция при използването ѝ. С цел да улесни пазаруването за всички членове на семейството, с нея може да бъде създаден един водещ профил. През него се управляват функционалностите на всички добавени профили.
Притежателите ще имат възможност да събират точки при редовно пазаруване, които да използват за персонални купони сред различни групи продукти. За целта е нужно картата да се сканира на касата при всяко пазаруване в хипермаркет Кауфланд, като потребителите ще получават една точка за всеки 5 лева от сметката си.
Картата ще бъде достъпна в два варианта – дигитална карта – в приложението на Кауфланд и физическа карта от рециклирана пластмаса със стилен дизайн. Дигиталната карта дава няколко допълнителни предимства, сред които функцията дигитална касова бележка, отразяваща натрупаните отстъпки, използваните купони и всички покупки. Клиентите, които предпочетат дигиталната версия, ще могат след покупка да участват и в игри с различни награди чрез „Колелото на наградите“. Нейно предимство е, че може и да бъде добавена към потребителските карти в Google Pay.
Физическата карта ще бъде достъпна след 16 май на „Информация“ във всеки хипермаркет на веригата, където ще бъдат на разположение листовки със залепени карти. Регистрирането на картата става чрез сканиране на QR код на специалните терминали, разположение в хипермаркетите. Картата става валидна веднага след това. Картата и всички нейни отстъпки могат да се използват при сканиране на специален за целта скенер, разположен на касите в Кауфланд.

Велин Манов

Подобни публикации