Кока-Кола с нова бранд философия

 Кока-Кола с нова бранд философия

Кока-Кола представи своята нова глобална платформа Real Magic, която приканва всички да отпразнуват истинската магия на човечеството.
Новата бранд философия затвърждава обещанието, което компанията прави, с още по-голямо значение в съвременния свят – да обединява и вдъхновява хората всеки ден. Стратегията е изградена върху наученото през последните 18 месеца, че можем да намерим навсякъде около нас магията, която прави ежедневието ни необикновено, когато се обединим в неочаквани моменти. Real Magic припознава още противоречията, с които се сблъскват новите поколения, търсейки хармония и социална връзка във виртуалния свят. Тя е първата нова глобална платформа на Кока-Кола от 2016 година и започва успоредно с обновената визуална идентичност на бранда и нов свеж поглед върху емблематичното лого. Вдъхновено от начина, по който е представено върху опаковките, то „прегръща“ бутилките и кеновете и действа като визуален подпис върху магическите моменти в комуникацията на бранда.
Марката си партнира с артисти, фотографи и илюстратори, за да вдъхне живот на новата концепция. През собствения си поглед, те пресъздават моментите на истинска магия от ежедневието по начин, който е едновременно обединяващ, но и индивидуален и изразителен.
Първата кампания на Real Magic е с име „Всички сме на една Кока-Кола един от друг”. Смесвайки реалния с виртуалния свят, тя е метафора за вярването, че това, което ни обединява е по-силно от това, което ни разделя и акцентира върху общото между всички нас – човечността.
„Чрез философията Real Magic искаме да ангажираме хората по много различен начин, чрез екосистема от уникални и лични преживявания”, споделя Маноло Аройо, главен маркетинг директор на компанията.

Велин Манов

Подобни публикации