Коледният дух завладява HBO Max

 Коледният дух завладява HBO Max

Кадър от филма „Боровинкова Коледа“

Празничният дух започва да превзема стрийминг платформата HBO Max. В дните до един от най-очакваните семейни периоди от годината идват седем нови филма и още десет заглавия за празнично настроение
Вече е достъпен „Коледна история по Коледа“.
От днес налични ще бъдат още три филма. В „Коледна мистерия“ преди век момче намира част от вълшебните звънчета на Дядо Коледа, което носи мир и благоденствие на родното му градче в продължение на столетие. Звънчетата обаче изчезват и група храбри хлапета трябва да разбули мистерията и да върне коледната магия в Шелтър Бей. В „Боровинкова Коледа“ разделена двойка симулира брачна хармония по националната телевизия, за да помогне на коледния фестивал в своя град и на бизнеса си. Каква ли изненада ще им поднесе бъдещето и дали любовната искра няма да бъде запалена от празничния дух? В „Коледа в хармония“ певицата и автор на песни Гейл получава изключителната възможност да се включи в състезание за участие в коледен радио концерт в Лос Анджелис. Тя поема с буса си през страната, само за да стигне до Хармъни Спринг, Оклахома. Без излишни пари, с които да покрие ремонта на буса си, Гейл е принудена да приеме съвета на местния автомонтьор Джеръми и да поеме обучението на училищния оркестър, който също иска да изнесе коледен концерт. Гейл и Джеръми се сближават повече от очакваното, но ако тя все още иска да осъществи мечтата си, трябва да изостави както него, така и Хармъни Спрингс.
HBO Max ще зарадва детската аудитория с „Кученцето Пат: Коледа с Пат“ от 27 ноември. Въпреки малкия си размер и игривост, Пат е героят, който лети да спаси приятелите си, като същевременно избягва многобройните препятствия, които се изпречват на пътя му.
Декември ще започне с „Холивудска Коледа“, в който Джесика е режисьор в Холивуд, известна с коледните си филми. Когато изпълнителният директор на компанията Кристофър се появява със заплаха да спре настоящата ѝ продукция, Джесика не просто се опитва да спаси своя коледен филм, тя всъщност живее в такъв.
Коледно настоение носят и наличните „Гривна за Коледа“, „Специалната Коледа на Алф“, „8-битова Коледа“, „Не целувай мъж с коледен пуловер“,„Омагьосаната коледна торта“, „Вълшебна нощ“, „Мъчителна Kоледа“, късометражният „В търсене на Дядо Коледа“ и българският „Обърната елха“ с режисьори Иван Черкелов и Васил Живков.
В навечерието на Коледа, на 23 декември ще се появят „Коледа по Дикенс“ „Коледа във фермата“ и „Коледен валс“

Велин Манов

Подобни публикации