Красиви и успели дами в „Ергенът“

 Красиви и успели дами в „Ергенът“

Венета Костова

22 представителки на нежния пол, които все още не са открили своята половинка, ще направят първата по-нестандартна стъпка към щастието, като вземат участие в телевизионното шоу „Ергенът“.
Сред първите 11 дами, които ще се срещнат с мъжа-мечта, има мениджър в АЕЦ, специалист в клиничните изследвания, инженер и представителки на артистичните среди. Те са не просто красиви и умни жени, а и такива, доказали себе си със своите постижения и лични истории. Част от тях са психологът Александра Гърдева, мениджърът в АЕЦ Деница Дешкова, художничката Марта Желязкова, търговският представител Венета Костова и моделът Дениз Хайрула. С интересни професии и големи постижения са още Полина Иванова – инженер-мениджър в търговска компания, моделът и инфлуенсър Виктория Капитонова, татуистката и бивш стоматолог Теодора Калинина, моделът и певица Гергана Стаменова, асистентът клинични изследвания Карина Ленкова и певицата, модел и актриса Ева Георгиева-EVA.
Романтично приключение в телевизионния ефир ще проследи пътя на дамите към сърцето на „ергена“, който до края на пътешествието ще има възможност да открие жената на мечтите си. Част от участничките не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че Виктор ще бъде мъжът, с когото ще имат възможност да се сближат. Той ще заведе всяка една от тях на невероятни романтични места, където заедно ще споделят емоциите и приключенията си. А защо не и да открият любовта.
„Ергенът“ ще започне на 19 февруари по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации