Криста с промоция-концерт на първия си албум

 Криста с промоция-концерт на първия си албум

Криста издава първия си авторски албум със заглавие „У дома“.
След дълъг и наситен с успехи творчески път изпълнителката стъпва решително с дългосвирещ авторски албум с много гости и изненади.
Криста ще представи на публиката първия си самостоятелен албум. Певицата има много издадени сингли през кариерата си, но извървява дълъг път докато стигне до квинтесенцията на артистичната си същност, за естествен завършек в един наистина съдържателен албум.
Освен безкомпромисна аудио продукция, текстове и аранжименти в лицето на Рейчъл Роу и Борислав Бояджиев-Борче, в албума гостуват музиканти като Денис Попстоев, Ангел Дюлгеров и Александър Обретенов, които записват колоритни сола за някои от траковете, както и Страхил Велчев-KiNK, който добавя допълнителни щрихи за уникалното му звучене.
В албума специално място има за парче подарено на Криста от Румен Бояджиев – музика и Даниела Кузманова – текст. Криста носи разнообразие в себе си и затова в албума звучи соул, с препратка към госпъл, през фънк диско груув от началото на 90-те, така и смесица отарендби с елементи на български фолклор. Началният тон бе зададен от танцувалния сингъл „Будни“ през май тази година.
Концертът ще бъде на 19 октомври в София лайв клуб.

Велин Манов

Подобни публикации