„Кухнята на Ада“ за четвърти път

 „Кухнята на Ада“ за четвърти път

Разнообразни участници ще предложи четвъртият сезон на Hell’s Kitchen България. Под зоркия поглед на Виктор Ангелов два отбора ще опитат да покажат най-доброто, на което са способни, за да останат възможно най-дълго в кулинарното състезание.
В новия сезон на риалити формата влизат изявени спортисти, мениджъри на заведения и професионални готвачи. За първи път феновете на предаването ще видят и семейство, което заедно и поотделно ще трябва да доказва кулинарните си умения. Вратите на „Кухнята на Ада“ ще прекрачат и чужденци, които освен с Ангелов, ще трябва да се справят и с тънкостите на българския език. Сред участниците има собственици на заведения и хранителен магазин, както и претендент за голямата награда, който пет години е бил собственик на таксиметрова компания.
Средната възраст на претендентите в Hell’s Kitchen България е 32 години, а най-много представители има от морските ни градове Варна и Бургас. Най-младият участник, който ще се изправи пред предизвикателствата на Ангелов, е едва на 23 години, а най-възрастният е на 59 години, със солиден опит и знания.
Новият сезон на Hell’s Kitchen ще започне на 25 февруари по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации