„Лев“ – страстен роман за любовта като спасение

 „Лев“ – страстен роман за любовта като спасение

С бестселъровия си роман „Лев“ австралийската писателка Бел Аурора се превърна в изгряваща звезда на сцената на любовната литература. Сега горещата и динамична история се появява и на български език, за да потопи родните читатели във вихрушка от емоции, страст и високи залози, в която любовта се оказва единствено спасение.
24-годишната Мина Харис е на крачка от смъртта. Младата жена живее на улицата от години, след като майка ѝ умира, а тя е изгонена от дома на приемните си родители. Изморена и самотна, Мина не е яла нищо от дни. И знае, че вече официално е стигнала дъното. В отчаян опит да спаси живота си и да не се превърне в част от поредната статистика, Мина решава да влезе в първия бар, изпречил се на пътя ѝ. Без да знае, че „Кървящи сърца“ е най-известният стриптийз клуб в града. А негови собственици са заможната фамилия Леоков, чието име се свързва с легендарната руска мафия Братва. И без да знае, че вътре я очаква среща със съдбата, след която нищо няма да е същото. В мига, в който Лев Леоков зърва срамежливото момиче, което се крие зад дългата си тъмна коса в клуба за джентълмени, той е завладян от любопитство и интерес. Нещо в тази непозната, която изглежда толкова не на място сред разголените жени и редовните посетители, предизвиква непонятни за него чувства. А Лев не е човек, който показва емоции. Или поне никога не е бил – досега. Решен да научи повече за младата жена, той тръгва след нея. И когато минути по-късно я хваща в крачка с портмонето на брат му в ръце, ѝ поставя ултиматум. Да работи за него. Да живее в дома му. Да спи в леглото му. Или да отговаря за действията си в полицията. Оставила всякакви надежди за бъдещето, Мина приема предложението. Веднъж ударила дъното, тя няма какво да губи. Но възможно ли e в лицето на този красив непознат да се крие повече, отколкото младата жена някога е очаквала? И има ли лек за раните от миналото?
Емоционално и дръзко, произведението на Бел Аурора разказва неустоимата история на двама герои, които откриват любовта сред останките от разбитите си сърца и са готови да се борят за нея независимо от обстоятелствата. Романът е първата книга от поредицата Shot Callers, в която страст и адреналин струят от първата до последната страница и обладават сърцата и фантазиите на почитателките на мрачните любовни романси.
Преводач на „Лев“ е Цветана Генчева. Издава „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации