Любов пред изпитание в „Дъщерята на посланика“

 Любов пред изпитание в „Дъщерята на посланика“

Придобилият световна популярност сериал „Дъщерята на посланика“ ще направи своя дебют в българския телевизионен ефир. Зрителите ще проследят разтърсваща история в епичната любовна драма. Главните роли в сериала изпълняват любимците на публиката и многократно награждаваните Неслихан Атагюл Доулу и Енгин Акюрек.
Сюжетът на хитова поредица се фокусира върху дъщерята на посланик Наре (Неслихан Атагюл Доулу) и момчето от скромен произход Санджар (Енгин Акюрек), които се срещат и влюбват още като деца. Докато растат, те се виждат рядко, но не минава ден, в който не мислят един за друг. Семействата на младите влюбени не одобряват връзката им, затова те решават да се венчаят тайно. В нощта преди сватбата им, обаче, Наре изчезва безследно. Съкрушен от новината, Санджар опитва да продължи напред и близо десетилетие по-късно се жени за друга жена. В деня на сватбата му съдбата се намесва и Наре се появява неочаквано с разтърсваща тайна, която ще промени живота им завинаги. Ще успеят ли двамата да възродят любовта помежду си, въпреки всички невъзможни обрати, пред които ги изправя съдбата?
„Дъщерята на посланика“ печели награди в 5 различни категории от международния филмов фестивал в Измир. Сред отличията са и приза за най-добра чуждестранна актриса на Неслихан Атагюл Доулу от интернационалните награди в Дубай – DIAFA. Разпространяван в цял свят, включително и в САЩ, сериалът продължава да жъне успех сред публиката и да затвърждава водещата си позиция в историята на турската телевизионна драма. Сценаристи са големите имена в жанра Айше Ферда Ерйълмаз и Нехир Ердем, а режисьор е Емре Кабакушак.
„Дъщерята на посланика“ ще започне на 18 юли и ще се излъчва всяка делнична вечер по Диема Фемили.

Велин Манов

Подобни публикации