Любов, убийства и конспирации в Амстердам

 Любов, убийства и конспирации в Амстердам

Днес режисьорът Дейвид О. Ръсел повежда почитателите на киното към Амстердам за едноименния филм. Целта е разкриването на един от най-шокиращите и необикновени престъпни заговори в историята на Америка. Съпричастни в това негово начинание са звездните актьори Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Робърт Де Ниро, Аня-Тейлър Джой, Тимъти Олифант, Зоуи Салдана, Майк Майърс, Тейлър Суифт, Крис Рок и Майкъл Шанън.
Действието в „Амстердам“ се развива през 30-те години на миналия век и разказва за двама войници и една медицинска сестра, които са обвинени в убийство, което не са извършили. Докато разследващите дишат във вратовете им, тримата приятели, които са дали обет да се защитават един друг на всяка цена, трябва да открият истинския извършител на престъплението и да изчистят имената си, преди да е станало прекалено късно. Ситуацията се усложнява допълнително, когато колоритното трио се натъква на скандална конспирация с невиждани мащаби.
Историята е невероятно увлекателна, сложно заплетена и ужасяваща, която по изключително забавен и интелигентен начин комбинира исторически факти и измислица, доказвайки за пореден път на какво е способен човек в името на честта и парите.

Велин Манов

Подобни публикации