Любов и хумор в „Мен не ме мислете“

 Любов и хумор в „Мен не ме мислете“

Вълнуваща и красива любовна история и редица премеждия по пътя ѝ очакват почитателите на хитовия сериал „Мен не ме мислете“ във втория му сезон. Новите епизоди обещават трепетни мигове за аудиторията пред телевизионния екран.
В центъра на събитията отново ще бъдат очарователният адвокат Мартин (Рушен Видинлиев), борбената майка на две деца Яна (Весела Бабинова) и бившият ѝ съпруг Христо (Иван Юруков), атрактивните юристи Маги Габровска (Снежана Макавеева), Анастасия Захариева (Дария Симеонова), Тома Падалски (Деян Ангелов), Лора Цонева (Ирина Митева), Ева Вълчева (Любомира Башева), Виктор Захариев (Владимир Люцканов) и други, които спечелиха телевизионната публика с автентичното си присъствие и силната си актьорска игра. Със своето неподправено присъствие в новите епизоди зрителите ще видят Ованес Торосян, Кръстю Лафазанов, Стефка Янорова, Михаела Филева и Део.
Първият сезон на „Мен не ме мислете“ завърши с дългоочакваната страстна целувка между героите на Рушен Виденлиев и Весела Бабинова, но съдбата е непредвидима и е подготвила нови предизвикателства по пътя им към любовта.
Междуличностните отношения между главните персонажи ще се преплетат по неочакван начин, а от това ще настъпят събития, които ще провокират героите да се борят с нови средства за своето място в света. Ще успеят ли да извървят целия път на промяната, за да изградят живота си по нов начин, и ще победи ли любовта, предстои зрители и фенове да видят в новия сезон на поредицата.
„Мен не ме мислете“ започва на 8 септември и ще се излъчва всеки четвъртък и петък по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации