Малките титани отново в готовност

 Малките титани отново в готовност

Любимите титани отново ще забавляват с нови приключения. Започват нови епизоди на поредицата „Малки Титани: В готовност!“
Малките титани имат много различни характери, суперсили и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.
В новите епизоди, мисиите на героите отново ще се превърнат в типични тийнейджърски приключения. Както всички младежи, и те искат да са звезди и да бъдат център на внимание. Отегчени от телевизионни програми, които им се предлагат, те решават да направят свое шоу. Това ще създаде множество забавни ситуации.
Новите епизоди на „Малки титани: В готовност!“ ще започнат на 14 ноември и ще излъчва всеки делничен следобед по Картун Нетуърк.

Велин Манов

Подобни публикации