Малума с концептуален проект

 Малума с концептуален проект

Латино звездата Малума издаде визуалния албум #7DJ (7 DAYS IN JAMAICA). Проектът се ражда преди повече от година, по време на 7-дневно пътуване до Ямайка, на което той тръгва със свои близки приятели и дългогодишни музикални сътрудници. #7DJ (7 DAYS IN JAMAICA) съдържа 7 чисто нови взаимосвързани парчета, всяко от които с официално видео и пренасящо зрителите в сърцето на острова, където суперзвездата се откъсва от капаните на славата и се впуска в живота, музиката и свободата на хората там.
В проекта постоянно променящият се изпълнител и автор на песни поема в неочаквана нова посока със звученето си, съчетавайки умело латино ърбън музика с реге и денс хол. Парчетата в албума включват колаборации с популярни ямайски артисти – Зиги Марли и Чарли Блек, традиционни ямайски музиканти и живи инструменти (тромпет, саксофон, бас, барабани).
„Тези 7 дни в Ямайка дойдоха във време, в което наистина имах нужда да избягам и да освободя съзнанието си, защото работех върху кариерата си нон стоп в продължение на 7 години. Това ме накара да се замисля дали искам да продължа да се занимавам с музика. Заминах, за да погледна навътре в душата си и се завърнах друг човек, изключително вдъхновен и осъзнал, че музиката не е само това, с което се занимавам, а е и част от мен. Тя описва как преживявам и интерпретирам живота“, споделя Малума

Велин Манов

Подобни публикации