Мария Бакалова блести в „Като за последно“

 Мария Бакалова блести в „Като за последно“

Мария Бакалова в кадър от филма „Като за последно“

Новата филмова седмица между 4 и 10 юни отново предлага богат избор от пет премиерни заглавия.
Навръх 25-ия рожден ден на Мария Бакалова излиза родната продукция с нейно участие „Като за последно“. След като се изприказваха и написаха безброй мнения за участието на актрисата в „Борат 2“, който нямаше разпространение в България, вече може да се убедим напълно законно в нейния талант.
Филмът е история за човешките взаимоотношения. 23-годишно момиче (Мария Бакалова) трябва да бъде спасено от самоубийство със силата на любовта. 70-годишен писател (Васил Банов) се появява неочаквано, като ѝ предлага да се оженят. На сцената един по един започват да излизат свещеник с „превъзпитаните“ си питомци от затвора, бивш военноморски капитан в компанията на шеметни старци и враждуващи за наследство роднини. Това поражда лавина от комични ситуации и абсурдни преживявания.
Режисьор и съсценарист е Ивайло Пенчев. Освен Мария Бакалова и Васил Банов ролите се изпълняват от обичаните Филип Аврамов, Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Анастасия Ингилизова, Китодар Тодоров, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов и други. Част от екипа са отишлите си от нашия свят тази година млада актриса Лорина Камбурова и сценаристът Божан Петров.

Велин Манов

Подобни публикации