Мария Бакалова с нови две роли в Холивуд

 Мария Бакалова с нови две роли в Холивуд

Мария Бакалова продължава холивудската си кариера с участието си в две нови продукции. Американското електронното издание „Дедлайн“ информира за филмите, в които ще участва българската актриса, но не съобщава за ролите, в които тя ще се превъплъти.
Fairyland e адаптация на роман, разказващ за 70-те и 80-те години на миналия век в Сан Франциско по време на епидемията от СПИН. Книгата е във формата на мемоари и е написана от дъщерята на главния герой Стив Абът – Алисия. Първоначално София Копола е искала да напише сценария, но в крайна сметка тя остава само като продуцент на заглавието, а режисьор ще бъде дебютантът Андрю Дърам. Актьорският състав включва Джина Дейвис, Коди Фърн, Адам Ламбърт, Бела Мърфи и Неса Дохърти.
Unfrosted е режисьорски дебют за комедийната звезда Джери Сайнфелд. В него Бакалова си партнира с холивудски звезди като Хю Грант, Мелиса Макарти, Ейми Шуимър и Крисчън Слейтър. Създателят на един от най-известните ситкоми в света е реализирал история за амбиция предателство, захар и ожесточени разносвачи на мляко. Действието се развива през 60-те години на миналия век в Мичиган. Две компании, популярни със зърнените си закуски, влизат в ожесточена напрвара за създаването на нов продукт, който да промени начина на началото на деня за американците.
Мария Бакалова нашумя в Холивиуд с участието си във филма на Саша Барон Коен „Борат 2“, като получи първата си номинация за „Оскар“ за превъплъщението си в тийнейджърската дъщеря на Борат през 2021 година. В момента актрисата може да бъде гледана в новата комедия на ужасите „Убийствена игра“, а скоро ще се появи като космическото куче в очакваното продължение „Пазителите на Галактиката 3“.

Велин Манов

Подобни публикации