Цънцарова и Дикова са водещи на „Тази събота и неделя“

 Цънцарова и Дикова са водещи на „Тази събота и неделя“

Новият телевизионен сезон за „Тази събота и неделя“ започва с нови за предаването лица и обновена структура.
Водещ на съботното издание ще бъде авторитетният политически журналист Жени Марчева, а на неделното – разследващият репортер и водещ по актуални теми Мария Цънцарова. Всяка от тях ще представя своя индивидуален, авторски и задълбочен прочит на горещите теми и събития от седмицата, чрез разговори с водещи политически фигури и ексклузивни гости, както и чрез журналистически анализи и експертни коментари от целия спектър на обществено-политическия живот.
Водещи на всички културни и лайфстайл сегменти в „Тази събота и неделя“ ще бъдат Диана Любенова в събота и Петя Дикова в неделя. Петя Дикова се завръща на екран след второто си майчинство, за да представя всяка неделна сутрин вълнуващи интервюта, емоционални човешки истории и срещи със световни творци. Диана Любенова ще продължи да радва зрителите с ексклузивни интервюта с холивудски знаменитости, срещи с любими артисти и вдъхновяващи истории в съботната сутрин.
Освен с нови водещи сутрешният блок ще постави начало на сезон, обогатен с още нови рубрики за здраве, спорт, мода и пътешествия.
Новият телевизионен сезон за „Тази събота и неделя“ започва на 11 септември по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации