„Матрицата: Възкресения“ и още хитове в А1 Видеотека през ноември

 „Матрицата: Възкресения“ и още хитове в А1 Видеотека през ноември

Ноември очаква почитателите на А1 Видеотека с разнообразни предложения, сред които са епичният „Матрицата: Възкресения“, завършекът на една ера с „Джурасик свят: Господство“ и драмата със звезден състав „Майчинска неделя“.
Най-новото продължение на една от легендарните поредици във филмовото изкуство. „Матрицата: Възкресения“ връща заедно на екрана Киану Рийвс и Кери-Ан Мос като култовите Нео и Тринити. Те се впускат обратно в Матрицата за ново мащабно приключение, което се намира в познат, но още по-странен свят. Всичко нужно, за да видите истината, е да освободите ума си – това е посланието на зрелищното завръщане в една от най-обичаните киновселени.
„Джурасик свят: Господство“ е шестият филм от поредицата, в която Крис Прат и Брайс Далас Хауърд се присъединяват към емблематични за франчайза актьори като Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум. Действието се развива четири години след разрушаването на Исла Нублар. Динозаврите вече живеят заедно с хората из всички кътчета на света. Стабилно ли е обаче това съжителство или балансът е все още крехък и лесно разрушим? Крайният въпрос винаги е най-важен – кой животински вид ще постигне надмощие?
Колекцията на А1 Видеотека през ноември се допълва от филма „Майчинска неделя“. Действието се развива в Деня на майката през 1924 година във Великобритания. Джейн Фейрчайлд е прислужница в дома на семейство Нивън, която има почивен ден за празника. Семейство Нивън са поканени да отпразнуват годежа на Пол – единствения син на техни съседи, хора от старата британска аристокрация. Това, което никой не знае е, че в последните седем години Джейн е любовница на Пол. Какво ще се случи с Джейн след годежа на любимия, какви обрати готви съдбата ѝ и има ли в нея място за Пол? Зрителите могат да разберат само като се насладят на звездното участие на Колин Фърт, Оливия Колман и Джош О‘Конър.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия на филми и сериали с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации