Меги и Нели посрещат гости в новия дом на „Търси се“

 Меги и Нели посрещат гости в новия дом на „Търси се“

С нов декор, три сета и нов поглед към живота на госта през годините започва новият сезон на „Търси се“.
Дизайнът на студиото е решен в топли цветове и приглушено осветление, подходящи за най-интимните изповеди. Предизвикателствата ще бъдат отделени от самите интервюта с близките хора на госта и ще се изпълняват на новосъздадената сцена в студиото.
Един от новите момент в предаването е насочен към промените, които бележат живота на госта през годините. „Някои от гостите ни са били в нашето студио преди години и животът им или те самите са претърпели коренна промяна. Затова ще им припомняме какви са били тогава чрез техни емоционални изказвания и ще търсим пътят, който са изминали до днес“, споделят водещите Нели Хаджийска и Меги Димчева.
През новия сезон ще продължи и излъчването на рубриката „Търси се…още“ в интернет пространството, в която Нели и Меги заедно със своите гости изпълняват разнообразни ритуали, практикуват различни хобита и се отдават на всякакви страсти по нестандартен и забавен начин. В интернет рубриката зрителите ще могат да гледат и неизлъчени моменти от предаването, които обогатяват още палитрата от емоции.
В началото на новия сезон на „Търси се“ в студиото ще влязат водещият Николаос Цитиридис, олимпийската шампионка по стрелба Антоанета Костадинова, волейболният ас Теодор Салпаров и продуцентът Андрей Арнаудов.
„Търси се“ е от 5 септември всяка неделя по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации