Междусъседски емоции в поредицата „Съседката Милева“

 Междусъседски емоции в поредицата „Съседката Милева“

Колоритен и неподправен балкански хумор очаква телевизионните зрителите в премиерния сръбски сериал „Съседката Милева“. Комедийната поредица проследява ежедневието на три жени от три различни поколения, живеещи под един покрив.
Милева е главата на семейството, която знае всичко за всеки. Уверена, енергична, изобретателна и проницателна, пенсионерката, работила като секретарка в общината, разполага с цялата необходима информация за всичките си съседи и често се превръща в техен душевен отдушник. Дъщерята на Милева – преподавателката по сръбски език Наталия, е нейна пълна противоположност. Тя е премерена, уравновесена, рационална и според майка си неуспешна жена, защото няма партньор в живота и работи за смешни пари. Соня – дъщерята на Наталия, е непокорна тийнейджърка и лоша ученичка, която е очарована от социалните мрежи и модерните технологии, в които вижда светлото си „инфлуенсърско“ бъдеще. Баба Милева я подкрепя безрезервно, за разлика от скромната Наталия, която искрено вярва, че пряк път към успеха няма. Трите дами непрестанно попадат в комични ситуации с колоритните си съседи, които обещават да предизвикат искрен смях у зрителите в делничните вечери.
„Съседката Милева“ представя по изключително забавен начин дребните проблеми на обикновените хора. Поредицата е създадена с идеята да върне старата слава на семейния комедиен сериал на малкия екран.
Сериалът започва да се излъчва в Сърбия през 2021 година и постига завиден успех по канал РТС1. Олга Оданович влиза в ролята на съседката Милева, Мария Вицкович пресъздава образа на добродушната Наталия, а Кристина Богунович Гаврич – на бунтарката Соня. Сценаристи са Зорица Цвиетиш, Желько Хубач и Мариана Чулиш, а режисурата е поверена на Деян Зачевиш и Елмир Юкич.
Епизодите от „Съседката Милева“ ще се излъчват от 16 януари, всяка делнична вечер по биТиВи Комеди.

Велин Манов

Подобни публикации