Милица Гладнишка и Б.Т.Р. с концерти за 13 години „София лайв клуб“

 Милица Гладнишка и Б.Т.Р. с концерти за 13 години „София лайв клуб“

Милица Гладнишка

Тази седмица, най-добрият клуб за жива музика в София – „София лайв клуб“ празнува своя 13-и рожден ден с четири страхотни събития.
Началото е със забавното шоу „Животът ме изненада“ с Венсан Петров на 11 май, който ще разкаже как изглежда светът на един 30 годишен ерген, фокусник, живеещ с родителите си.
На 12 май е комедийният моноспектакъл „БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене“ на Михаил Билалов. Актьорът се завръща като нов герой от ъндърграунда. Въоръжен с голямата си уста, лафове-куршуми и черното си чувство за хумор, ексцентричният бос празнува своя 50-годишен юбилей. Но даже и тогава проблемите му не спират да го преследват: твърде много пари, твърде много жени и за капак светът се движи вече с краката нагоре. „Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“, разсъждава героят на Билалов в комедийните монолози.
На 13-ти май, приятели и гости ще се съберат за да отпразнуват 13-ия рожден ден на клуба в ритъма на рока с легендарните Б.Т.Р.
Милица Гладнишка, Михаил Йосифов секстет и Васил Спасов представят „Нещо ново, нещо старо и нещо назаем“ на 14 май. В програмата ще звучат за първи път четири нови композиции, дело на Милица, Мишо и Васко. „Ще преминем от лудницата, през мокрия паваж на нощта, слънчевия бряг на морето и ще завършим в бара, сред потната тълпа с коктейл White Lady. Освен всичко друго, ни дебнат хитовите оперни парчета на Кармен, Кралицата на нощта и Ромео и Жулиета. Ще валят дуети и филмови песни“, казва Гладнишка.

Велин Манов

Подобни публикации