Михаела Филева и Максим Ешкенази представят филмова музика

 Михаела Филева и Максим Ешкенази представят филмова музика

Очарователната Михаела Филева и маестро Максим Ешкенази, заедно със симфоничния оркестър на Държавна опера – Русе, представят “I❤️Музика” – два класически концерта с филмовата музика на Америка и България.
Зрителите ще се насладят на музика от филмите „Оркестър без име“, „Междузвезди войни“, „Васко да Гама от село Рупча“, „Индиана Джоунс“, „Отмъстителите“, „Любимец 13“ и много други класики. Специално участие в двата концерта ще има Печенката със своите характерни бийт бокс изпълнения.
„Вече няколко години с Михаела и музиканти от различни класически оркестри правим концерти в цялата страна – публиката винаги реагира изключително екзалтирано. За пореден път ще посетим Русе, където още от Фортисимо Фест знам, че хората са жадни за тези концерти. В София пък за първи път ще сме в „Дружба“, при това на езерото. Мястото е изключително подходящо за едно запомнящо се и различно събитие!”, каза маестро Ешкенази.
Концертите ще се състоят на 9 септември на централния площад в Русе и на 16 септември на езерото в квартал „Дружба“ в София със свободен вход.

Велин Манов

Подобни публикации