„Много мой човек“ – нов български комедиен сериал

 „Много мой човек“ – нов български комедиен сериал

Семейните и професионалните неволи на трима софийски майстори, поднесени по много забавен начин, ще гарантират доброто настроение на телевизионните зрителите в премиерния сериал „Много мой човек“. Заредени със смях и приключения, сюжетите на комедийната поредица предизвикват главните герои да се превърнат от изпечени хитреци в добри съпрузи, бащи и синове.
Комедийната поредица проследява живота на трима майстори. Мирослав, в чиято роля влиза Башар Рахал, е консервативен и щастливо женен мъж. Виктор (Юлиян Малинов) е отчаян, защото се развежда, а Петър (Калоян Катинчаров) е силно желан ерген. Покрай никога несвършващите ремонти, с които са заети, момчетата от симпатичната бригада осъзнават, че най-спешна е нуждата да ремонтират отношенията в собствените си семейства.
Свежият хумор в сериала е посветен на актуални теми от живота в България днес. Той е провокиран и от начина, по който се справяме със стресиращото ежедневие, свързвайки в себе си парченца от миналото, убеждения от настоящето и мечти за бъдещето. В комичното едновременно се преплита и по-дълбока човешка нотка, която прави сцените не само забавни, но понякога вълнуващо откровени и мъдри. Поредицата разказва история за семейството и любовта на всяка възраст, а образите са близки до реалния живот и няма да оставят публиката безучастна.
Към актьорите Башар Рахал, Юлиян Малинов и Калоян Катинчаров се присъединят Петя Силянова, Десислава Моралес, Михаела Павлова, Ели Колева, Иван Петрушинов, Сотир Мелев, Виктор Чепилев, Анастасия Левордашка, Антон Колев, Яна Божанин, Патрисия Господинова и други. Режисьор е Боя Харизанова. Сценарият е дело на Иван Ангелов. По създаването на сценария работи и Здрава Каменова. Оператор е Борис Луканов, а композитор – Марио Балтаджиев.
Тримата майстори ще се изправят пред редица предизвикателства в опит да ремонтират не само обектите, но и собствения си живот. Ще успеят ли и какви трансформации ще претърпят героите?
„Много мой човек” ще се излъчва през пролетта по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации