„Мълчанието“ е сред новите филми в A1 Видеотека през април

 „Мълчанието“ е сред новите филми в A1 Видеотека през април

Криминален екшън-трилър, политическа сатира и анимирана приключенска история са сред новите заглавия в А1 Видеотека през април
„Мълчанието“ е с участието на Николай Костер-Уалдау от сериала „Игри на тронове“. Датският актьор се превъплъщава в образа на ловец, отдал се на отшелнически живот в гората. Когато полицията в района започва да открива телата на момичета, убити по особено жесток начин, той и местният шериф тръгват по следите на жестокия убиец. Скоро започват и съмненията, че това е същият психопат, отвлякъл дъщеря му преди години.
„Неотразим“ представя историята на политическия стратег Гари Цимер, който вижда видео клип и се вдъхновява да използва опита си в консервативната среда на Средния Запад. Той е впечатлен от усилията на пенсиониран военноморски полковник да подкрепи правата на жителите на малко градче, с преобладаваща подкрепа за десницата.
За по-малките зрители е предназначен „Тролчета: Турнето“. В него се разказва за завръщането на тролчетата – cъщecтвa c пpиказно oцвeтeни прически, ĸoитo пeят, тaнцyвaт и се зaбaвлявaт. Блecтящи и щacтливи, ĸpaлицa Πoпи и Бpaнч живeят в ĸoлopитнaтa cи ĸoлoния, нo eднo oтĸpитиe paзтъpcвa тexния свят.
Всички заглавия в селекцията на A1 Видеотека са с кристална картина и професионален превод и субтитри.

Велин Манов

Подобни публикации