Над 40 000 лева за начало на „Стани богат“

 Над 40 000 лева за начало на „Стани богат“

Михаил Билалов и сръбският му колега Иван Желкович

След заслужена лятна почивка от утре 5 септември водещият Михаил Билалов и участниците в легендарната телевизионна игра „Стани богат“ са готови да споделят знания и да подарят на зрителите на биТиВи нова доза висококачествено семейно забавление. Още в първата седмица от завръщането си в ефира, любимото предаване на милиони по света ще впечатли почитателите си с интересни участници с разнообразен спектър от знания и умения и нови въпроси, с които всеки пред екрана да тества общата си култура.
Първите участници, които ще седнат в „стола на знанието“, ще покажат завидни знания и ще се представят повече от достойно. Още в първия епизод двама души с лекота ще стигнат до едно от най-високите нива в играта. Това са програмен директор на радио и любителка на високите скорости, която остава непоклатима под напрежението, и политолог с разнообразни интереси и познания, които включват ориенталистика, балканистика, право и журналистика. В следващите дни срещу Михаил Билалов ще седнат водолаз, който свири на гайда, гледа на карти и се учи сам на португалски език и лекар, който ще грабне с лекота една от най-високите суми за седмицата – 20 000 лева. Достойно в първите издания от новия сезон се представят и останалите играчи, които впечатляват с широките си интереси, занимания и професионални постижения.
Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с голямата награда от 100 000 лева, ще отбележи началото на своя втори сезон в ефира на биТиВи с една уникална среща. Първият в историята креативен продуцент на „Стани богат“ – Колман Хътчисън ще бъде ексклузивен гост на Светослав Иванов днес, 4 септември в „120 минути“. Хътчинсън е живата история на световния формат. В момента ирландецът е в България, за да съблюдава снимките на сръбското издание на „Стани богат“, които се реализират у нас. За първия милионер, който побеждава играта, за най-голямата измама в историята на шоуто и още много тайни от кухнята, които предизвикват не по-малко емоции от самата игра. Интервюто е заснето в студиото на „Стани богат“ и завършва с въпрос за един милион, който водещият Светослав Иванов, който е бил сценарист на шоуто през далечната 2005 година, ще зададе на Колман Хътчисън.
„Стани богат“ ще бъде от понеделник до петък по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации