Най-красивите кътчета по Черноморието

 Най-красивите кътчета по Черноморието

Родните плажове крият не по-малко красиви от чуждите познати и не чак толкова познати пейзажи, които ревниво пазят тайните си от многолюдните туристически тълпи.
В изданието „Най-красивите кътчета по Черноморието“ с над 150 фотографии три популярни блогърки, които пишат за туризъм в България, Надежда Серафимова, Росица Димитрова и Ели Иванова са събрали общо 57 възможности за незабравими приключения за авантюристи от най-северната до най-южната точка на морския ни бряг.
От Дуранкулак и Дуранкулашкото езеро до Резово и устието на река Резовска – в това издание читателят ще открие невероятни природни феномени, мистериозни паметници от древността, исторически забележителности и свещени места, скрити кътчета, където все още човешката намеса е сведена до минимум. Верни на мисията си да обрисуват с думи своите впечатления за всяко посетено кътче, трите пътешественички са се постарали да пренесат неповторимата енергия на включените дестинации и да предадат любовта си към пътуването на всички други пътешественици.
Подходящо за начинаещи откриватели и за търсачи на приключения, в изданието са поместени подробни описания на туристическите маршрути, точни координати, полезни съвети за пътешественици и любители на фотографията, както и майсторски снимки, разкриващи смайващи и незабравими гледки.
„Най-красивите кътчета по Черноморието“ се издава от „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации