Неизлъчван клип с Димо Стоянов и нов албум на П.И.Ф.

Група П.И.Ф. пусна двоен албум с най-добрите си песни. Имената на отделните части са „Слънчево“ и „Облачно“. Колекцията излиза по-малко от два месеца след като вокалистът на групата Димо Стоянов загуби битката с коронавируса. Смъртта му разтърси артистичната гилдия у нас, „Шокът от загубата му ни остави безмълвни. Липсата му отвори в нас емоционална дупка за цял живот.“, споделя Иван Велков, китарист на групата. „Едно от първите решения, които взехме с момчетата е издадем Best Of в памет на Димо. Вярваме, че публиката ще го приеме като празник на всичко, което беше той – светла душа, изключителен приятел, артист, който твореше без его.“. допълва Велков.
В двойния диск влизат 30 песни, сред които и новият сингъл на бандата „Дуел“. Видеолкипът на парчето е последният с участието на Димо Стоянов. В албума намират място поетичните „Приказка“, „Невидимо дете“ и „Обещавам“ и събуждащи усмивката мелодии „Юли“, „Колело“ и „Вали“.
През май се очаква новият албум на П.И.Ф., в който Димо Стоянов записва вокалите в домашното си студио до момента преди да бъде приет в болница.

Велин Манов

Подобни публикации