Нестле за Живей активно! Град 2022

 Нестле за Живей активно! Град 2022

„Активни ден и нощ“ е мотото на есенното издание на „Нестле за Живей активно! Град 2022“, което ще се проведе в София.
Първата „Нощ на отворените фитнеси“ ще даде възможност на столичани да посетят безплатно над 10 клуба, които ще са отворени специално за инициативата. По този начин за първи път в 17-годишната си история инициативата ще обхване по-късните часове на денонощието с цел да промотира движението като забавна алтернатива за прекарване на свободното време и след вечеря.
„Разширяваме се още и още! 10 000 крачки точно преди вечеря, танци на открито след залез, вместо да стоим затворени в къщи, активна нощна тренировка в добра компания… Динамиката на живота в града е такава, че през деня понякога е трудно да намерим време да се движим, затова тази година предлагаме алтернативен подход – активно забавление за цялото семейство след залез. Какъв по-хубав начин да бъдем заедно!“, коментира Нели Ангелова, мениджър „Комуникации“ Нестле Югоизточен Пазар.
Целта на „Нестле за Живей активно!“ от създаването му до днес е с всяко издание да предлага нови и нови достъпни алтернативи за движение, да привлича нови партньори и да вдъхновява и мотивира все повече хора да бъдат активни в ежедневието си и да се хранят по-балансирано.
Голямата идея на „Нестле за Живей активно!” е да бъде повече от един ден активности – да си активен е начин на живот, който да прегърнем и през остатъка от годината.
„Нестле за Живей активно! Град 2022“ ще бъде на 18 септември.

Велин Манов

Подобни публикации