Ники Илиев и компания отново забавляват в „Завръщане 2“

 Ники Илиев и компания отново забавляват в „Завръщане 2“

Продължението на най-гледания български филм за 2019 година „Завръщане“ влиза в киносалоните с нова порция смях .
Във втората част четиримата приятели Деян, Виктор, Ачо и Алекс отново се събират, този път на морето, за да помогнат на техния бивш враг Бранимир да спаси плажа си от застрояване. За да съберат пари, с които да откупят плажа, момчетата трябва да участват в завършването на първият пълнометражен филм на Ачо, който разказва тяхната лична история. Снимките за филма на Ачо са прекратени поради липса на бюджет и единственият начин филмът да бъде реализиран е приятелите да обединят уменията си и да помогнат с каквото могат. Тъй като никой от тях няма опит в киното, това води до редица комични ситуации и усложняване на отношенията им с техните половинки, а появата на нови персонажи помага за заплитането на сюжетните линии.
„Завръщане 2“ е филм за приятелството и любовта, които устояват на времето и препятствията, които живота често ни поднася. Обхваща сложните взаимоотношения между стари приятели, бивши съпрузи, родители и деца. Разказва за първата любов, за новата любов и за несподелената любов. Добавя към всичко това нотка на носталгия, но и множество комични елементи, защото именно хуморът е ключът към справяне с превратите на съдбата. За заснемането сцените са използвани картини от Пловдив, София и чаровни кътчета по българското Черноморие, които ни карат да мечтаем за топлите сини дни и незабравимите морски вечери на лятото.
„Завръщане 2“ е пети пълнометражен проект на режисьора Ники Илиев, продуценти са Башар Рахал, Ники Илиев и Райна Караянева. Зад камерата е Симеон Кермекчиев, а сценарият е дело на Ники Илиев, по идея на Башар Рахал. Участват Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов, Ники Илиев, Башар Рахал, Диляна Попова, Райна Караянева, Евелин Костова, Искра Донова, Китодар Тодоров, Лана Павлова, Клоуи Рахал, Боян Фераджиев, Николай Мутафчиев, Йоанна Темелкова и други.

Велин Манов

Подобни публикации