Ники Кънчев чете биографията на Илън Мъск

 Ники Кънчев чете биографията на Илън Мъск

Официална биография на бизнес предприемача Илън Мъск може да бъде слушана в аудио стрийминг платформа на български език.
Ники Кънчев дава гласа си, за да разкаже живота на инженера, изобретателя, инвеститора и милиардера. „Наистина технологиите промениха всичко и това се случва пред очите ни. Мъск е един от хората, който ще ви поведе на това приключение. Ще тръгнете от Южна Африка, където е роден, ще отидете до Канада, където е отишъл с една раница и с двеста долара, ще минете през Силициевата долина, през Чикаго, за да стигнете до мечтата му и до Марс.“, разказва известният журналист за преживяването, което предлага аудиокнигата.
В процеса по създаването на „Илън Мъск: PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще“ участие взима и бизнесменът. Информацията за книгата е написана след повече от 50 часа разговори с него и интервюта с около 300 души. Биографията разкрива житейския път на едно момче, което достига до световния бизнес елит. Авторът на биографията е журналистът Ашли Ванс. Той разказва историите на различните компании, ръководени от Илън Мъск и визионерския подход на предприемача към създаването на едно различно бъдеще. Аудиокнигата представя и истории, разказани от разочаровани служители или хора от обкръжението на Мъск.
„Илън Мъск: PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще“ се издава от Сторител.

Велин Манов

Подобни публикации