Нина Кравиц, „Офенбах“ и S.A.R.S. идват на SUNLAND

 Нина Кравиц, „Офенбах“ и S.A.R.S. идват на SUNLAND

Звездата на електронната сцена Нина Кравиц, френското електронно дуо „Офенбах“ и алтернативната рок банда S.A.R.S. са сред имената на предстоящия музикален фестивал SUNLAND. Заедно с тях на четирите сцени ще се изявят над 50 изпълнители.
Нина Кравиц e сред законодателите на съвременната електронна сцена със своята отдаденост и безкомпромисно отношение и любопитството да открива нови форми на музиката. Тя има безброй отличия, едно от които е диджей на годината на списание Mixmag. С над 1 милиард стрийма и 350 милиона гледания в ЮТюб парижкото денс дуо „Офенбах“ е сред законодателите на стила. След издаването на песни като Around the Fire и You Don’t Know Me те получават подкрепа от Тиесто. Техни ремикски на парчета на Боб Синклер са забележителни. S.A.R.S. е сръбска алтернативна рок банда от Белград. Представяйки комбинация от поп рок, реге, блус, джаз и хип хоп, с етно елементи от Сърбия, групата е една от водещите в страната си.
Специални фестивални участия и завръщания на музикалната сцена се очакват от Руши, „Остава“, П.И.Ф., „Анимационерите“, „Ревю“, Жлъч / Григовор / Гена, и „Керана и Космонавтите“.
SUNLAND ще бъде между 29 и 31 юли на плаж Перла до Приморско.

Велин Манов

Подобни публикации